Parul Unicorn pentru o vara super fun

Vara este sezonul culorilor indraznete, iar trendul parului Unicorn este in topul preferintelor noastre, avand in vedere numeroasele festivaluri care se anunta in acest sezon.

Daca visezi sa ai suvite vesele pregatite pentru cele mai FUN petreceri, noi avem o gama variata de culori pe care stim sa le combinam astfel incat tu sa fii unica si admirata la orice party!

Pentru a va incuraja, am pregatit si o oferta promotionala adresata tinerelor pana in 24 de ani: primele 20 de cliente care se programeaza la .1Concept pentru o schimbare de look care pune accent pe culorile FASHION, la finalul intalnirii cu YOUR BEAUTY MASTERS, vor primi cadou un set de produse de ingrijire J Beverly Hills, in valoare de 195 lei.

Gama Fashion Colours de la J Beverly Hills reprezinta produse de colorare semi permanenta infuzate cu ingrediente botanice, fara amoniac. Culorile sunt imbogatite cu extracte din aloe vera, salvie, musetel, urzica si rozmarin, plante cunoscute pentru proprietatile curative asupra parului.

La .1Concept, prioritatea noastra este pastrarea integritatii firului de par. De aceea, ne asiguram intotdeauna ca tehnicile si produsele pe care le folosim sunt potrivite starii actuale a parului. Asa ca, nu ai de ce sa-ti faci griji ca o astfel de schimbare de look ar avea un impact negativ asupra starii de sanatate a parului, chiar daca acest procedeu include si un serviciu de decolorare. Vino si te vei convinge singura de asta!

Noi te asteptam cu drag, sa iti pictam parul in culori care iti vor insenina ziua, de fiecare data cand te vei uita in oglinda si la fiecare compliment primit.

Lista completa de preturi o gasesti aici.

Oferta promotionala este valabila in limita celor 20 de locuri disponibile, iar serviciile pot fi oferite de catre colegii nostri Hair Stylist sau Master Hair Stylist.

0
Feedback .1Concept Your Beauty Masters

Mereu orientați spre dezvoltare, ne dorim să fim mai buni și mai relevanți pentru clienții noștri actuali și viitori.

Azi, te rugăm să ne ajuți să înțelegem mai bine ce apreciezi la noi și în ce fel ne putem îmbunătăți abordarea și serviciile pentru tine.

Mulțumim tuturor celor care ne oferă răspunsurile atât de importante pentru noi, în acest moment. You rock!

Your Beauty Masters