Reduceri semnificative la produsele J Beverly Hills!

Luna martie este despre schimbare, renastere si revitalizare. Si despre cadouri, nu-i asa? Din partea noastra, primesti reduceri intre 30% si 60% la o serie de pachete promotionale J Beverly Hills. Martisor Promo Week se desfasoara in perioada 28 februarie – 8 martie 2019, la .1Concept – Your Beauty Masters. E momentul perfect sa-ti oferi tie si celor dragi produse de top pentru ingrijirea parului.

J Beverly Hills este brandul de produse profesionale pentru colorarea, ingrijirea si coafarea parului pe care noi il folosim zi de zi in salon. Daca ai trecut pe la noi, stii deja cat de indragostiti suntem de aceasta marca si de ce:

  • Pentru ca avem la dispozitie o gama larga de produse profesionale, dedicate fiecarui tip de par in parte
  • Pentru ca toate produsele sunt infuzate cu extracte din plante cu proprietati benefice asupra parului, dovedite stiintific
  • Pentru ca sunt super safe, lipsite de ingrediente agresive precum sulfati sau parabeni
  • Pentru ca miros si se simt minunat

Produsele selectionate in Martisor Promo Week se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Ofertele speciale includ atat produse din gama de baza Blue Line, gama de lux Platinum, cat si produse destinate barbatilor din gama Men.

Am pregatit diferite pachete cu mixuri prielnice, avand in vedere rutina de ingrijire a parului, in functie de conditia sa. Una dintre cele mai mari dorinte ale clientelor noastre este de a obtine mai mult volum. De aceea, am inclus in Martisor Promo Week cateva produse care aduc un beneficiu in acest sens: sampon & balsam Platinum Volume, spuma Platinum, balsam Add Body si sprayul pentru texturare Platinum Matte.

Pe cealalta baricada, multe persoane se confrunta cu probleme precum deshidratarea sau imbatranirea parului, ceea ce duce la un aspect tern, lipsit de vitalitate. Degradarea in cazul celor care isi trec des parul prin proceduri chimice repetate (vopsit, decolorat) este cauzata de cele mai multe ori de ingrijirea necorespunzatoare de acasa. Pentru aceasta categorie de probleme, iti oferim sampon & balsam Platinum Hydrate si sampon & balsam Rescue.

Persoanelor cu parul ondulat natural le recomandam cu incredere crema de coafare Crazy Curl.

Nu am uitat nici de barbati, carora le-am pregatit un travel kit cu sampon & balsam pentru hidratare, crema de texturare, pomada pentru modelare si Pomaflage – noua ceara cu efect de cosmetizare a parului alb.

Pentru mai multe detalii si recomandari despre produsele incluse in Martisor Promo Week, noi – Your Beauty Masters – va stam la dispozitie si va asteptam cu drag sa ne vizitati pe Spiru Haret nr. 4, la parter. Promotia este valabila incepand de joi, 28 februarie, pana vineri, 8 martie 2019, in limita stocului disponibil.

Oferta completa si pachetele cu care va tentam in Martisor Promo Week:

Swipe spre stanga pentru toate detaliile

Pachet/produs Continut Pret initial Discount Pret promo
Pachet Rescue Rescue Sampon 350 ml + Rescue Balsam 350 ml 190 lei 45% 100 lei
Pachet Fragile Fragile Sampon 350 ml + Fragile Balsam 350 ml 190 lei 45% 100 lei
Hydrate Travel Hydrate Sampon 100 ml + Hydrate Balsam 100 ml 150 lei 60% 60 lei
Balsam Add Body Balsam Add Body 350 ml 95 lei 55% 45 lei
Volume Travel Box  Volume Sampon 100 ml + Volume Balsam 100 ml + Nourishing Masque 60 gr +  Matte Spray 140 ml 200 lei 50% 100 lei
Crazy Curl Crema coafanta pentru bucle Crazy Curl 350ml 85 lei 55% 40 lei
Platinum Mousse Mousse 260 ml 120 lei 45% 65 lei
Men Travel Kit Moisturising Sampon 90ml + Moisturising Balsam 90 ml + Texturising Cream 60 ml + Molding Putty 60 gr 180 lei 60% 70 lei
Pomaflage Pomaflage 60 gr 85 lei 45% 45 lei