salon infrumusetare bucuresti
salon infrumusetare bucuresti

Din 2014, la 1Concept Your Beauty Masters e vorba despre tine. Oferim servicii de înfrumusețare – coafor, îngrijirea unghiilor și machiaj profesional. Fiecare serviciu începe printr-o discuție de consultanță din care ne dorim să aflăm cine ești, ce faci și cum ți-ar plăcea să arăți. Astfel, rezultatul muncii noastre reflectă personalitatea ta unică, printr-1Concept nou, dar conectat cu tine, cu originalul.

screenshot-2020-10-28-113323-sharpen

Ne dorim ca prin activitatea noastră să contribuim la starea ta de bine. Începând cu serviciile de înfrumusețare pe care ți le oferim, cu drag, întregite de o ambianță relaxată, o cafea bună și o relație de încredere și chiar de prietenie cu noi – Your Beauty Masters. Dacă ne-ai trecut pragul deja, știi că nu e doar marketing, ci e chiar realitatea din salon.

Hai să vedem cum te putem ajuta, prin serviciile pe care le oferim, să te conectezi mai bine cu tine! Pentru că știm că relația pe care o ai cu tine este cea mai importantă 😉

salon infrumusetare zona spa
salon infrumusetare zona spa

VIZIUNE

beauty princess leia

În viziunea 1Concept, pentru fiecare dintre noi, indiferent de genul feminin sau masculin, este important să arătăm așa cum ne dorim, așa cum simțim că putem fi în cea mai buna versiune posibilă. De aceea, ambiția Your Beauty Masters este de a releva frumusețea din interior, vizibilă la exterior, prin toate mijloacele posibile de care dispunem noi, ca profesioniști în beauty. În același timp, pentru noi e important să lucrăm într-un cadru plăcut, alături de clienți cu care empatizăm profesional și personal, astfel încât să le putem oferi o experiență pozitivă, cel puțin la nivelul așteptărilor. Să-și dorească să revină și noi abia să-i așteptăm să ne viziteze din nou. 

Așa e la noi în salon. Organic, s-a conturat o comunitate offline cu adevărat frumoasă și implicată, pe care o prețuim și o creștem zi de zi.

ANGAJAMENT

frumusetea conteaza

Scopul Your Beauty Masters este să vă facem să vă simțiți mai bine și mai încrezători, atunci când vă uitați în oglindă. Ne-am asumat misiunea de a contribui la starea de bine a celor care ne calcă pragul, pentru o lume mai frumoasă, mai colorată, mai cool, mai zambitoare și mai binevoitoare. Cu drag și etică profesională. Adică alegem să lucrăm cu cele mai bune produse profesionale și întotdeauna purtăm o discuție de consultanță împreună cu clienții noștri, înainte de a ne apuca de treaba.

ETHOS

bucuroasa si frumoasa

Noi suntem îndrăgostiți iremediabil de frumusețe, în toate formele ei. Frumos este un el sau o ea, frumoși în culori sau în alb negru, excentrici sau clasici; frumoasă este o operă de artă impresionistă sau abstractă. Ce vrem să spunem, de fapt, este că frumusețea e de multe feluri, dar nu există în două forme identice, atunci când vorbim despre oameni sau lucruri făcute manual. Așa e și la 1Concept, fiecare rezultat obținut de Your Beauty Masters este unic în frumusețea lui, așa cum ne sunt și clienții. Fie că vorbim de păr, unghii sau make up.

Credem în și ne ghidăm după

Profesionalism – Prin educație, consecvență, alegerea produselor de top, etică profesională

valoare-profesionalism1

Suntem niște beauty geeks dedicați să obținem cele mai bune rezultate posibile în munca noastră prin serviciile pe care le oferim în coafor, îngrijirea unghiilor și machiaj profesional. Alegem să lucrăm cu produse nu doar profesionale, ci și grozave, potrivite pentru un salon de top. Ne antrenăm constant să lucrăm cu cele mai noi tehnici. Suntem inovatori și ambițioși, ne dorim ca efectul muncii noastre, frumusețea ta, să fie observată și admirată de către cei cu care te vezi după ce ne vizitezi. Dar dincolo de ambiție, etica profesională ne ghidează în toate recomandările de beauty pe care ți le facem: schimbarea să fie în acord cu personalitatea ta, cu rutina ta de îngrijire și cu disponibilitatea ta de a reveni în salon pentru refresh.

Frumusețe – Prin creativitate, diversitate, inovație, urmărirea tendințelor

valoare-frumusete1

Suntem îndragostiți și dependenți de frumusețe, căutăm mereu să ne înconjurăm de ea și să o creăm în formele la care ne pricepem. Pasiunea pentru beauty ne face să fim la curent cu tendințele actuale, pe profilele noastre de Instagram si Pinterest hashtag-uri ca #beautyaddict și #beautytrends sunt în topul preferințelor. Având toate informațiile despre trenduri și despre ce-ți dorești tu să obții, îți propunem cea mai potrivită abordare pentru tine. Înțelegem că percepția despre frumusețe este o experiența subiectivă și o alegere personală. Scopul nostru e să te susținem, cu creativitate, fără prejudecăți, în călătoria spre o versiune mai bună a ta, de fiecare dată când ne vizitezi.

Optimism – Prin atitudine pozitivă, atenție și empatie, transparență și implicare în relația cu clienții

valoare-optimism1

Te întâmpinăm mereu într-o atmosferă prietenoasă, plină de good vibes, pentru că ne bucurăm în fiecare zi de munca din salon și de compania clienților noștri. Atitudinea pozitivă a Your Beauty Masters se traduce prin-un comportament optimist față de diferite situații. Da, credem că putem să contribuim la o imagine mai bună a celor din jur și astfel să fim parte din starea lor de bine. Pe lângă serviciile de înfrumusețare, oferim și un cadru plăcut și cosy, diferit de ceea ce poți găsi în majoritatea saloanelor de înfrumusețare. Suntem orientați spre a menține legături de durată și spre a lucra în perspectivă, ținând cont de aspirațiile tale de beauty pe viitor. Acționăm așa pentru că ne dorim să lucrăm cu cei mai frumoși oameni inside & outside, cu clienți și colegi cu care împărtășim aceleași valori: dorința de a fi mai buni, mai frumoși, mai fericiți în propria piele și bucuroși de revedere.

0