YOUR BEAUTY MASTERS

Cristian Scutaru

Pasionat de tot ce ține de frumos, Cristi a ales să-și manifeste inclinațiile artistice în domeniul coafurii. În cei 20 ani de când practică această meserie, a adunat reușite după reușite, cea mai importantă fiind deschiderea salonului 1Concept. De-a lungul timpului, a participat la o sumedenie de evenimente de referință din industrie, printre care și London Fashion Week. A avut ocazia să interacționeze și să învețe de la unii dintre cei mai buni profesioniști din lume. Orientat spre perfecționare continuă, a ajuns în poziția de National Educational Manager JOICO, prin care a contribuit la creșterea acestui brand în România, precum și la formarea multor hairstylisti din țară. Ulterior, a condus distribuția produselor marca J Beverly Hills în România. A contribuit la creșterea popularității unui produs exclusivist și a devenit unul dintre reprezentații de referință ai brandului în plan internațional, până la momentul închiderii activității de distribuție la nivel european.
Efervescența, exigența și determinarea care îl caracterizează l-au adus până în acest punct și merge mai departe, hotărât să ofere cele mai bune servicii împreună cu echipa Your Beauty Masters pe care o conduce la 1Concept.

Alin Mihalache

Art Director

Desi a fost atras dintotdeauna de coafura, Alin si-a inceput activitatea profesionala intr-o companie de renume, in mediul corporativ. In 2008, a pornit pe un drum mai putin confortabil, dar care spera ca se va dovedi a fi mai frumos si mai satisfacator decat ceea ce i-ar fi putut oferi vreodata munca de birou. Povestea sa confirma ca a-ti urma pasiunea si a o transforma intr-o profesie este un ideal ce poate fi atins prin munca, determinare si o atitudine pozitiva. Drept urmare, Alin a ajuns sa reprezinte, din postura de educator, o companie importantă de import si distributie produse cosmetice in Romania. Au urmat cativa ani in care a participat la nenumarate seminarii si evenimente de top, a realizat coafuri speciale pentru sedinte foto si videoclipuri si a investit continuu in educatia sa. Astazi este parte din echipa de management .1 Concept si Educational Manager pentru juniorii din salon. Totodata, este European Trainer J Beverly Hills si calatoreste des pentru a-si indeplini acest rol, sustinand seminarii in tarile in care brandul este prezent.

Adrian Soare

Master Hairstylist

Iubește meseria de hairstylist și visează să devină unul dintre cei mai buni profesioniști în domeniu. La 1 Concept a găsit exact echipa de care are nevoie pentru a deveni unul dintre Your Beauty Masters. Este recunoscut pentru ambiția și determinarea de care dă dovadă în fața fiecărei provocări, o atitudine care l-a ajutat să-și atragă multe aprecieri din partea clientelor și clienților noștri. Adrian se ocupă atât de partea de coafură, cât și de frizerie.

Franco Tiplea

Junior Hairstylist

Mereu cu zambetul pe buze si dornic sa invete, Franco este mezinul echipei. Dupa cativa ani in care a fost fotbalist profesionist, a decis sa-si schimbe activitatea profesionala. Din 2015 are noi coechipieri alaturi de care inscrie succese dupa succese, urmarind victoria: sa devina un artist hairstylist desavarsit.

Simona Corlan

Nail Designer

Simona este extrem de pasionata de domeniul beauty, tocmai de aceea nu i-a fost usor sa aleaga intre a deveni specialist in Nail Care, Make-up Artist sau chiar Hair Stylist, atunci cand a decis sa renunte la job-ul ei de birou. A ales pana la urma sa se specializeze ca stilist protezist, iar din 2011 a acumulat experienta in saloane de infrumusetare premium din Bucuresti. In cadrul .1Concept Your Beauty Masters este acreditata ca Specialist si in Tehnica Bio Sculpture. Este foarte apreciata pentru ca este o perfectionista, dar si pentru creativitatea in nail art.

Nicoleta Drenscko

Nail Designer

Nico, asa cum ii spunem noi, e o sursa constanta de energie pentru toata echipa. Pasionata, cu zambetul pe buze si foarte talentata, s-a integrat perfect in colectivul .1Concept in 2022, cand ni s-a alaturat. Are experienta ca nail designer si, inca de la inceputul colaborarii noastre, a devenit Specialist in Tehnica Bio Sculpture cu acreditare oficiala cu tot. E mama unui baietel minunat si o foarte buna cunoscatoare a noilor trenduri. Cine o stie pe Nico nu ne poate contrazice ca fiecare tinuta a ei este super cool.

0