Photo credit @Picture This – www.picturethis.ro

Pentru cele mai frumoase amintiri, cele mai reusite poze!

Petrecerea burlacitelor in stil mare inseamna o seara de neuitat impreuna cu cele mai bune prietene, intr-unul dintre cele mai hot cluburi din Bucuresti. Masa este rezervata, limuzina va asteapta, fetele sunt puse pe distractie, ce mai poate lipsi din filmul unei seri perfecte?

Inainte de marea iesire, va propunem sa aveti un moment de preparty, cateva ore pe care sa vi le rezervati pentru dichiseala si rasfat la salonul .1Concept. Asta inseamna ca lasati in grija noastra parul si machiajul pentru seara incendiara care va asteapta. Veti avea cele mai frumoase amintiri si, cu siguranta, cele mai reusite poze!

Pentru acest preparty al burlacitelor, va punem la dispozitie salonul nostru, o parte din echipa Your Beauty Masters si catering la cerere. Muzica si energia pozitiva sunt din partea casei, totul pentru a avea cel mai cool start in seara voastra speciala.

Pret la cerere.

Solicita o oferta printr-un email pe office@1concept.ro sau suna-ne la 0770210684. Spune-ne cat de mare este grupul tau si la ce ora vreti sa fiti pregatite pentru petrecere.

0