J PLATINUM iti reconstruieste firul de par cu ulei de cocos, amino acizi de matase si de cheratina

J PLATINUM este un brand premium creat pentru a raspunde cerintelor unui public pretentios si sofisticat. Produsele sunt fabricate la cele mai inalte standarde cu ingrediente de top, pentru a oferi rezultate remarcabile.

Linia J PLATINUM reprezinta o gama de produse profesionale de lux, care inglobeaza solutii pentru orice tip de par, de la ingrijirea de zi cu zi, la tratamente de reconstructie, continuand cu stilizarea si finisarea coafurii.

Tratamentul de reconstructie a fost conceput pentru revitalizarea parului care si-a pierdul elasticitatea. De obicei, asta se intampla atunci cand parul trece prin mai multe servicii de colorare sau decolorare.

Formula inovatoare J PLATINUM fortifica firul de par si sporeste elasticitatea acestuia. Tratamentul neutralizeaza factorii externi care ar putea cauza deshidratarea parulului, confera stralucire, voluptate si vitalitate. Detoxifica si stimuleaza foliculii firului de par, incurajand cresterea.

Caracteristici & beneficii

  • Uleiul de cocos previne ruperea;
  • Amino acizi de matase – ajuta la menținerea nivelului de hidratare;
  • Amino acizi de cheratina – reconstruiesc firul de par.

In functie de gradul de deteriorare, Your Beauty Masters iti vor recomanda o schema de tratament. Serviciul este disponibil exclusiv in salon. Pretul acestui tratament este 80 lei, care se adauga unei sedinte de spalat si coafat din meniul nostru de servicii.

Programeaza-te la 0770 210 684, de marti pana vineri intre 12:00 si 20:00 si sambata intre 10:00 si 18:00.

0