Inovatie in netezirea parului ondulat natural

Ai parul ondulat natural si esti in cautarea unei solutii de lunga durata care sa iti ofere un par mai neted si mai usor de coafat?

Acum poti sa te bucuri de un tratament 100% sigur, care spre deosebire de alte produse cu efect asemanator, nu contine formaldehyda si nici derivate ale sale.

Smooth Realignment System de la J Beverly Hills este un tratament care contine proteine proprii structurii firului de par, ingrediente active din compusi organici de ultima generatie, precum si un mix de ingrediente botanice (floare de soc, coaja de cires, musetel, tataneasa, nuca americana, extract de henna) care vindeca celulele deteriorate din firul de par, reduc efectul radicalilor liberi, calmeaza si protejeaza cuticula. Impreuna, toate aceste elemente contribuie la o actiune eficienta si sigura asupra parului. Rezultatul este un par mai neted, matasos si lucios.
Smooth Realignment System actioneaza cu pH scazut, deci nu afecteaza integritatea cuticulei. Datorita acestui fapt, permite efectuarea serviciilor de colorare in aceeasi zi. Rezultatul se mentine intre 3 si 6 luni.

Costul unui tratament de netezire Smooth Realignment System este cuprins intre 450 – 650 lei.

Programeaza-te la 0770210684, de marti pana vineri intre 12:00 si 20:00 si sambata intre 10:00 si 18:00.

0