Îngrijirea părului blond: trucuri și sfaturi pentru un păr strălucitor și sănătos acasă

 In Beauty Matters

Părul blond este o opțiune populară pentru multe femei, dar poate fi mai dificil de întreținut decât alte nuanțe de păr. Îngrijirea părului blond poate necesita câteva trucuri suplimentare pentru a se păstra strălucitor și sănătos.

Folosește produse (șampon și conditioner) speciale pentru păr blond. Acestea sunt formulate pentru a elimina pigmentul galben din păr și a-l face să arate mai deschis și mai strălucitor. Încearcă să alegi produse care au în compoziție ingrediente precum extract de mătase sau keratină, care vor hidrata și va vor proteja părul de daune.

Fii atent la tonurile tale. Dacă vrei să-ți menții tonul blond, este important să folosești produse pentru tonifierea părului. Acestea vor ajuta la menținerea strălucirii și a nuanței dorite.

Evită să îl expui la soare și clor. Părul blond poate deveni galben din cauza expunerii la soare sau clor. Dacă înoți mult sau petreci mult timp afară, asigură-te că îți protejezi părul și îl hidratezi în mod regulat.

Folosește un produs de protecție termică. Dacă folosești uscătorul de păr sau ondulatorul, asigură-te că îți protejezi părul de căldură. Utilizează un conditioner sau un spray pentru protecție termica înainte de a-l usca sau de a-l coafa.

Fa tratamente potrivite. Odată sau de două ori pe lună, fă un tratament pentru păr cu rol de hidratare. Acest lucru va ajuta la prevenirea casării și la menținerea părului puternic și strălucitor.

Îngrijirea părului blond poate fi mai dificilă decât a altor nuanțe de păr, dar cu un pic de atenție și produsele potrivite, putem să îl păstrăm sănătos.

Image by  Engin Akyurt for Pixabay

Recommended Posts
0
oferte Black Friday produse profesionale ingrijire si styling par