Cum să-ți menții frumusețea

 In Beauty Matters

Frumusețea este subiectivă și fiecare o percepe în felul său. În acest articol ne vom referi la frumusețea obținută apelând la servicii profesionale de înfrumusețare, oferite la 1Concept de Your Beauty Masters.

Ca în orice domeniu, în beauty, frecvența cu care acționăm are un rol important. În funcție de preferințele și standardele fiecăruia, simțim nevoia la un moment dat sa apelăm la profesioniști. Reperele de timp sunt variabile. Dar, dacă ai părul vopsit de la rădăcină, este necesar să-l reîmprospătezi înainte de a depăși 2 cm de creștere a noului păr. Dacă părul tău este vopsit blond, recomandarea este ca rădăcina nou crescută să nu depășească 1 cm până la revopsire.4-cum-sa-ti-mentii-frumusetea

Manichiura și pedichiura sunt servicii care își cer și ele recurența potrivită. Și tot așa, în funcție de ce alegem să purtăm, avem nevoie de o anume frecvență pentru a putea obține cele mai bune rezultate. Iar specialistul care te ajută să obții ceea ce-ți place este în măsură să-ți recomande și frecvența vizitelor necesare pentru a avea mereu imaginea dorită.

Mai mult, o rutină de îngrijire potrivită ajută la menținerea mai bună a efectelor YourBeautyMasters. De aceea, ne place când ne întrebi ce ai putea să faci acasă, ce produse profesionale ai putea adăuga în trusa ta. Însă te rugăm, să nu te superi când nu vom ști să-ți răspundem dacă zeama de lămâie combinată cu ulei de ricin și vitamine uleioase sunt potrivite pentru tine. Am investit în educația noastră profesională și o facem constant, să ne specializăm în noi tehnici și produse profesionale pentru domeniul beauty. Promovăm profesionalismul și disciplina, fără a crede însă în poțiuni magice.

Ne place să vă vedem interesați de ce ați putea face mai mult pentru frumusețea voastră. Abia așteptăm să ne spuneți că ați urmat sfaturile noastre, cu rezultate pe măsură. Atunci, satisfactia pe care o vedem pe fețele voastre devine satisfacția și reușita noastră. Până să ajungi la noi, consultă tratamentele disponibile în salon și câteva sfaturi de bine de la Your Beauty Masters.

Recommended Posts
0
3-feedback5-vibe