#Yourbeautymasters la Vorbește Lumea, pe ProTv

 In Beauty Matters

Recent, colegii nostri, Cristi Scutaru și Alin Mihalache au participat la emisiunea „Vorbește lumea” de la ProTV, unde au dat sfaturi despre cum să îți faci acasă o coadă cu volum – ponytail. În cadrul emisiunii, cei doi experți în frumusețe au prezentat atât publicului de acasă cât și superbei Lili Sandu, gazda emisiunii, cum să obțină un look sofisticat și voluminos folosind doar câteva agrafe și niște elastice de păr, care se găsesc în orice casă. Lucrurile sunt mult mai simple decât par, dacă primești câteva sfaturi de la un specialist. 

Modelul pentru demonstrație a fost Corina Ivanov, prietena noastră, concurentă la Vocea Romaniei și clientă fidelă a salonului 1Concept. 

Cristi și Alin au explicat pas cu pas cum să se realizeze această coadă, cum să se fixeze agrafele și cum să se prindă elasticul pentru a obține un look perfect. Ei au subliniat faptul că acest look poate fi adaptat pentru diferite ocazii, de la evenimente formale la ieșirile în oraș cu prietenii. Gata cu îngrijorarea că ești pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru party, trebuie să ieși curând din casă și nu știi cum să-ți aranjezi părul. 

Acest tutorial live a fost o oportunitate excelentă pentru cei doi #beautymasters de a împărtași cunostințele lor și de a arăta publicului că poți obține și acasă un look sofisticat si voluminos dacă te asiguri că ai cel puțin câteva elemente necesare: un set de agrafe, o perie și câteva elastice de păr.

Alin și Cristi s-au bucurat de comunicarea cu prietenoșii Șurubel, Bogdan și Lili Sandu, dar și de lumina reflectoarelor care le completează perfect aerul de staruri ale îndustriei înfrumusețării părului. 😛

Le-a plăcut și mai vor! 🙂

Recent Posts
0
Par blond ingrijire acasa