De ce ținem la vibe?

 In Beauty Matters

Rezultatul muncii noastre este efectul colaborării dintre noi și clienții noștri. Chiar dacă vii cu ideile pregătite sau ne dai mână liberă, e important ca ceea ce obținem să ne reprezinte. Atât pe noi, ca specialiști, cât și pe voi, ca personalitate și stil.

Pentru ca lucrurile să funcționeze într-o armonie benefică pentru ambele părți este nevoie de chimie. Ca în alte relații, uneori chimia este instantă, alteori ajungem să o creăm printr-o bună comunicare. Oricum, vibe-ul și energia sunt elemente care contează pentru noi. Petrecem minim o oră împreună cu fiecare client și e minunat să fim pe aceeași lungime de undă.

În salonul nostru am creat un cadru prietenos și destins, unde clienții revin și pentru că se simt bine, având parte de momente de relaxare alături de Your Beauty Masters.

5-vibeExperiența ne-a arătat că lucrul cu oameni care au o energie pozitivă ne aduce cele mai bune realizări. Astfel de rezultate ne reprezintă și ne recomandă mai departe. Recomandările sunt foarte importante în domeniul beauty. Probabil și tu ai prefera să mergi la un specialist încercat și recomandat de cineva în care ai încredere. Înțelegem. Și nouă ne-ar plăcea să existe o bază de date în care toți clienții tuturor saloanelor de înfrumusețare să aibă un rating 🙂

Dacă nu ai ajuns încă la noi, poți să vezi care e atmosfera din salon, dacă ne urmărești pe Instagram și pe Facebook.

Recommended Posts
0
4-cum-sa-ti-mentii-frumusetea6-ale-noastre-de-10