1Concept – Your Beauty Masters, fără punct de acum încolo

 In Beauty Matters

2020 este un an al schimbării pentru întreaga lume, iar noi urmăm mereu cele mai actuale tendințe, atât timp cât sunt și potrivite personajului și contextului 🙂

Astfel, am ales să ne repoziționăm și să avem o abordare pozitivă într-o noua formă mai benefică și mai relevantă pentru toată lumea.

.1Concept la început

În 2014, când am început activitatea salonului 1Concept, misiunea noastră a fost să aducem ceva nou în domeniul beauty. Ne-am propus să oferim excelență în saloanele de înfrumusețare, atât prin calitatea serviciilor oferite, cât și a produselor exclusiviste pe care le folosim. În 2014, .1Concept însemna că fiecare client sau clientă care ne calcă pragul poate să pună punct și să găsească, alături de Your Beauty Masters, un nou concept prin care sa-si exprime personalitatea.

Profesionalismul și exigența sunt calitățile principale care ne recomandă și pentru care ne-ați ales până acum. Și suntem foarte recunoscători pentru că ați înțeles asta despre noi.

Dar dincolo de profesioniști, noi avem o echipă de oameni frumoși și lucrăm cu alți oameni frumoși, pentru că, nu-i așa? Clienții se fac după chipul și asemănarea noastră 🙂

1Concept de acum

Mai departe, vom fi în continuare profesioniști și ne vom antrena să fim din ce în ce mai buni. Avem, în primul rând, competiția cu noi în ADN. Dar ne-am propus să punem mai mult accent în comunicare pe oameni, pe noi și pe voi.

De ce?

Pentru că Beauty Matters, iar la 1Concept, Your Beauty Masters au grijă de imaginea ta unică. 

Pentru că la 1Concept Your Beauty Masters găsești o familie de simpatici cu care te împrietenești ușor. 

Pentru că la 1Concept, cu Your Beauty Masters petreci uneori câteva ore pentru o schimbare de look spectaculoasă. E timpul tău, e despre tine, alături de noi.

Și nu e “doar păr” și nu sunt “doar unghii” – sunt elemente importante ale corpului tău, ale identității tale, ale etosului tău. Iar noi suntem onorați când ne alegi să le schimbăm aspectul și să ne îngrijim de ele.

E vorba despre tine

de ce frumusetea te face happy

La 1Concept Your Beauty Masters e vorba despre tine. Renunțăm la ideea de a spune că punem punct imaginii tale anterioare, atunci când ne treci pragul. Pentru că adevărul este că ținem cont de cine ești, ce faci și cum îți dorești să arăți, astfel încât rezultatul să reflecte personalitatea ta unică, printr-1Concept nou, dar conectat cu tine, cu originalul.

Află mai multe despre noua noastră abordare, viziunea și valorile după care ne conducem activitatea pe pagina despre noi. Sau și mai bine, vizitează-ne la salonul nostru din București, în zona Cișmigiu.

Recommended Posts
0
blog de beauty