Beauty Matters with Your Beauty Masters

 In Beauty Matters

Lansăm secțiunea de blog sub numele de Beauty Matters – pentru că într-adevăr frumusețea contează și ridică multe dileme. Unele de natură tehnică, altele țin pur și simplu de o alegere personală. În alegerea opțiunilor personale, pe lângă preferințele noastre estetice, joacă un rol important și informația pe care o avem despre un serviciu, o tehnică, un trend. Noi, in calitate de Your Beauty Masters, suntem alături de tine în călătoria ta spre frumos. Îți oferim părerea noastră argumentată despre cât de bine ți s-ar potrivi un look pe care ți-l dorești, precum și știința din spatele procedurii de a obține acel look. Atât cât te interesează.

Astfel de teme ne dorim sa abordăm pe blogul nostru, să documentam cele mai bune discuții pe care le avem cu voi, în salon.

Începem prin a-ți recomanda să vizitezi o noua pagina pe site. Aici găsești răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări primite de la voi. Majoritatea se referă la servicii legate de păr și îngrijirea unghiilor.

Sperăm să-ți fie de folos informațiile documentate pe această nouă pagină. Pentru alte informații, te așteptăm cu drag la un telefon sau o vizită în salon. Aici găsești datele noastre de contact. Ne place să ne asumăm rolul de beauty advisors, așa că o discuție de consultație inițială este gratuită, în limita a 30 min.

 

Cu drag,

Your Beauty Masters

blog de beauty1
Recommended Posts
0
beauty-masters-passion