De ce facem ceea ce facem? De ce beauty?

 In Beauty Matters

Anul acesta este un an al schimbării și o perioadă care ne-a provocat pe toți pământenii să ne reevaluăm acțiunile și opțiunile, stilul de viață și chiar meseria aleasă.

Dragostea pentru frumos

Noi știm de ce am ales să lucrăm în domeniul beauty, dar simțim că acum e momentul să punem mai mult accent pe motivația noastră internă. Fiecare dintre noi are o înclinație spre frumos, o înclinație estetică subiectivă bazată pe preferințele noastre personale și, cu siguranță, pe factorii externi la care am fost expuși încă din copilărie. Deci, una dintre motivațiile noastre este dragostea pentru frumos, însă doar pasiunea pentru frumos nu te împinge suficient de puternic spre o profesie într-un salon de înfrumusețare. 

O altă caracteristică esențială pentru a fi profesionist în beauty este dragostea pentru oameni și dorința reală de a ajuta, de a îndruma.

Dragostea pentru oameni

La 1Concept Your Beauty Masters, considerăm indispensabile aceste două trăsături de caracter, pentru a face performanță în domeniul nostru. Pe baza acestor criterii ne-am format echipa și ne ghidăm întreaga activitate pentru voi, în salon.

Da, suntem pasionați de beauty și fashion, suntem la curent cu ultimele tendințe.

Da, suntem niște tocilari, ne simțim extraordinar atunci când împingem limitele convenționale, realizăm super schimbări de look și ne iese o culoare greu de realizat, exact așa cum ne-am imaginat-o.

Satisfacția profesională

Dar cea mai mare satisfacție a muncii noastre o regăsim în zâmbetele voastre, în privirile voastre mirate și mulțumite de ce a ieșit, în feedback-ul vostru, atunci când aflăm că ți-am făcut ziua mai bună decât era înainte să ne treci pragul. Cu alte cuvinte, experiența ta bună în salon ne validează ca profesioniști și ne oferă satisfacția de care avem nevoie pentru a ne simți împliniți pe plan profesional.

Pentru că Beauty Matters

beauty-matters-for everyone

Știm că este un cumul de factori, de la vibe-ul echipei, la produsele și tehnicile pe care le folosim, culminând cu rezultatele obținute. Dar in the end, ne bucurăm maxim să știm că am reușit să creăm un loc în care tu te simți bine și abia aștepți să ajungi să îți regăsim frumusețea, într-o atmosferă prietenoasă și plină de inspirație. Pentru ca beauty matters, pentru noi, pentru voi, pentru o lume mai frumoasă și mai bună.

Recommended Posts
0
beauty-masters-passion1-asteptari-si-rezultate in beauty