Cum să te raportezi la o schimbare de look

 In Beauty Matters

În acest articol ne vom concentra pe ceea ce înțelegem printr-o schimbare radicală a aspectului părului. Atunci când vrei să treci de la închis la deschis, sau de la roșu aprins la o culoare rece considerăm că facem o schimbare de look. Cu atât mai mult dacă implică și o nouă tunsoare. Te vei simți alt om, la finalul programării.

Dar e util să știi că nu orice schimbare este posibilă. Părul este un material organic care are limitările lui și trebuie tratat în consecință. Fiecare păr e diferit și are istoricul său de care noi trebuie să ținem cont în orice transformare. De aceea, apreciem clienții rezonabili, care înțeleg atunci când explicăm ce se poate face și de ce. Apreciem și să ne spui tot ceea ce știi că s-a mai întâmplat în capul tău, înainte să ajungi la noi. Procesele chimice repetate pot afecta starea de sănătate a părului. Cu atât mai mult dacă vorbim despre decolorare, fără de care majoritatea schimbărilor de look nu ar fi posibile.

2-cum-te-reportezi-la-o-schimbare-de-look

Transformările prea dese nu sunt recomandate pentru păr, oricât de mult ne-ar plăcea să jonglăm cu culori. Preferăm să ne gândim, împreună cu clientele noastre, la o direcție cel puțin pe termen mediu. Aceasta este cea mai sănătoasă și puțin costisitoare abordare, pe care o recomandăm cu drag. Sigur că, dacă îți dorești cu orice preț să fii cameleonică, îți putem îndeplini dorința. Însă tu ar trebui să fii dispusă să investești mai mult timp și bani, pentru că părul tău va avea nevoie de mai multe vizite la salon și produse profesionale pentru îngrijirea acasă.

Clientele noastre fidele au înțeles aspectele legate de schimbările de look și le mulțumim pentru asta. Sperăm ca, din ce în ce mai multe persoane care ne trec pentru prima dată pragul, să aibă mai multe informații utile. Știind mai multe, te va ajuta să te raportezi mai realist la orice schimbare de look. Lista de servicii este disponibilă în meniul Your Beauty Masters. Pentru mai multe detalii, ne poți suna sau vizita la salonul de înfrumusețare din zona Cișmigiu – Sala Palatului.

Recent Posts
0
1-asteptari-si-rezultate in beauty3-feedback