Cum să-ți calibrezi așteptările cu rezultatele

 In Beauty Matters

Rezultatul muncii noastre este de fapt rezultatul unei colaborări între noi și clienții noștri. Atunci când voi sunteți mulțumiți, noi ne bucurăm, pentru că știm că v-am facut ziua mai bună.
Uneori, așteptările clienților pot fi mai puțin realiste. Se întâmplă atunci când și-au setat cu exactitate cum ar vrea să arate rezultatul final, pornind de la o simplă poză. Împreună însă, învățăm unii de la alții. 

Lumea culorilor este fermecătoare și înșelătoare deopotrivă. Indiferent de suprafața pe care se află o culoare, aceasta va fi întotdeauna influențată de lumină. Un detaliu important pe care multă lume nici nu îl ia în calcul, atunci când observă o culoare într-o fotografie.1-asteptari-si-rezultate in beauty

Noi, ca profesioniști, știm că nivelul de luminozitate influențează nuanțele vizibile cu ochiul liber. Astfel, aceeași culoare va părea mai stinsă și mai rece într-o încăpere slab luminată. În timp ce, în lumina soarelui din plină zi, o vei vedea mai vie și mai aprinsă.

Suprafața și textura pe care se află o culoare au și ele partea lor în influențarea nuanțelor. Fie că vorbim de păr, unghii sau față, provocarea de a obține exact nuanța dorită este reală. Ne dorim să vă îndeplinim cele mai aprinse dorințe, în măsura în care este posibil.

Munca într-un salon de înfrumusețare nu este asemănătoare cu cea dintr-un copy center. Lucrăm cu oameni reali, nu cu foi albe de hârtie.

Și atunci când vorbim de forme sau volume, lucrurile sunt la fel de interesante. O persoană care are părul fin cu o densitate redusă, nu va putea obține printr-o simplă tunsoare sau coafură un look cu bucle voluptoase și super voluminoase. Definirea formei unghiilor va ține cont și de forma patului unghial. Iar machiajul profesional are la rândul său niște limitări care țin de forma feței și de tipul tenului. Ca profesioniști, ne ghidăm munca dupa o etică, de a aduce clienților plus valoare, fără compromisuri.

Ne-am dori ca toți clienții să-și poată calibra realist aștepările versus rezultatele posibile. Ne asumăm datoria de a vă prezenta de fiecare dată, înaintea unei programări, ce vom face și la ce rezultat credem că vom putea ajunge. Discuția de consultanță este importantă. Aflăm ce vă doriți și propunem soluții profesionale care să vă îndeplinească dorințele de beauty.

Majoritatea celor care ne vizitează au înțeles cum lucrăm și că o poză de inspirație este un reper în universul culorilor. Este și o informație care ne ajută să înțelegem dintr-o privire în ce direcție să ne îndreptăm pensulele, foarfecele și ideile creative.

Așadar, ne bucurăm să ne dai cât mai multe hinturi despre ce-ți dorești să obții când ne vizitezi. Dar ar fi minunat să păstrăm proporțiile realității posibile într-un salon de înfrumusețare. În discuția de consultanță, întreabă-ne și-ți vom răspunde. Pentru că ne dorim cel puțin la fel de mult ca voi, să fiți foarte mulțumiți la finalul vizitei în salonul nostru din zona Cișmigiu.

Recommended Posts
0
2-cum-te-reportezi-la-o-schimbare-de-look