Ale noastre de nota 10

 In Beauty Matters

ALE NOASTRE DE NOTA 10 este inițiativa Your Beauty Masters pentru a promova exemple de urmat.

Ne-am gândit, cum ar fi dacă am da şi noi recenzii sau note clientelor? Mai ales celor să spunem… mai puțin rezonabile. Dar ne-am hotărât să oferim doar note de 10. Să promovăm doar comportamentele pe care le apreciem, în contrast cu celelalte.

Da, dorim să ne felicităm clientele care ne înțeleg munca, înțeleg că doar unele rezultate sunt posibile, înțeleg că nuanțele nu sunt absolute, fiind influențate de lumini și cadru, înțeleg că fiecare păr e diferit, iar că o poză de inspirație este un reper.

În perioada următoare le vom lăuda pe cele mai dragi cliente, pentru rezultate deosebite într-1Concept personalizat by YourBeautyMasters. Nu întâmplător, ele sunt printre cele mai mulțumite cliente ale noastre. Pentru că sunt deschise la sugestii, chiar dacă vin cu ideile pregătite; pentru că sunt comunicative, rezonabile și disciplinate când vine vorba de îngrijirea acasă; au înțeles cum să-și calibreze aștepările la rezultate și au un vibe pozitiv mereu.

6-ale-noastre-de-10

Până acum, am povestit mai multe despre aspectele care contează pentru voi și pentru noi, astfel încât să putem face lucruri frumoase împreună. Postările anterioare de pe blogul Beauty Matters sunt inspirate de comportamentul de nota 10 al celor mai mulți clienți, cu care avem o relație bună și o colaborare eficientă:

Urmărește-ne pe Instagram și pe Facebook pentru a afla cine sunt, de ce le apreciem și ne super bucurăm că fac parte din clientele Your Beauty Masters. ALE NOASTRE DE NOTA 10 este o inițiativă prin care ne arătăm aprecierea față de câteva dintre cele mai exemplare cliente ale salonului 1Concept. Ne dorim să devină o tradiție prin care să deschidem catalogul cu 10 cu laude mai des, pentru mai mulți oameni dragi din cercul Your Beauty Masters.

Recent Posts
0
5-vibe